Nieuwsbrief 6

Oktober 2012. 

Ook dit jaar konden we heel  veel materialen voor ziekenhuizen transporteren.

Tientallen hoog/laagbedden met  matrassen , behandelwagens , zeer veel dozen met verband en verpleegmiddelen ,  incontinentiemateriaal ,

injectienaalden , steriele  handschoenen , operatie instrumenten , 2 couveuses , steriele dekens ,  desinfecterende zeep , papieren handdoekjes , waspoeder en nog veel meer.

Bijna al deze materialen  krijgen we van bedrijven en instellingen maar ook van verpleegkundigen.

De hoofdzusters van de  ziekenhuizen waar wij mee samenwerken zijn iedereen die ons in staat stelt dit  te doen , erg dankbaar.

In Nederland kun je moeilijk  een voorstelling maken van doktoren en verpleegsters die hun handen moeten  afdrogen met iets wat in de verte op een handdoek lijkt.

Of les moeten geven aan  studenten met een oefenpop van 70 jaar oud zoals u op de foto’s kunt zien.

Als je dan een prachtige  oefenpop uit Nederland krijgt dan is dat geweldig , maar het laat ook zien wat  je allemaal mist.

Zoals u weet houden we iedere  zaterdagmiddag en maandagmiddag verkoping vanuit ons huis daar , en we nodigen  dan voor 2 middagen de hoofdzusters uit om ons te helpen.

We delen dan de opbrengst en  met dat geld kunnen bepaalde zaken worden gekocht. 

Dit jaar hebben we voor het  eerst ziekenhuisbedden aan het pneumologie ziekenhuis gegeven een ziekenhuis  voor longaandoeningen de leiding vertelde dat 30% van de patiënten TBC heeft.

Ook de kindertehuizen kregen  dit jaar weer heel veel kleding maar ook speciaal speelgoed en ongeveer 20.000  kg conserven.

De relatie met leiding is erg  goed en ook open 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>