Nieuwsbrief 2

Oktober 2012.

Met Paula gaat het naar  omstandigheden goed.

Ze gaat naar de universiteit  voor het 2e jaar en haalt hoge cijfers.

Jammer dat ze met haar  elektrische rolstoel niet in het gebouw kan komen , daar is simpelweg geen  rekening mee gehouden.

Toch is dit universiteitsgebouw  nog maar een paar jaar oud. 

Paula heeft samen met haar  ouders ook geholpen met de verkoping bij ons huis en dat beviel haar erg goed ze  wil dat graag nog eens doen.

We hebben in de zomer met haar  gepraat over de mogelijkheid om een teamsport te gaan doen met jongelui die  ongeveer dezelfde handicap hebben dan Paula. Ze zag dit wel zitten en is druk  bezig om in kaart te brengen wie dat kunnen en willen.

Ze krijgt van ons nog steeds  incontinentie materiaal , wij krijgen dit via diverse kanalen.

Paula is deze zomer naar een  vakantiekamp geweest waar de mogelijkheid bestond om in een verwarmd zwembad  onder begeleiding te zwemmen , samen met andere gehandicapten uit div. landen.

Ze vond het vooraf heel  confronterend maar eenmaal in het zwembad bleek het juist bevrijdend , weer een  nieuwe ervaring! 

Doordat ze weinig  lichaamsbeweging had , werd ze te zwaar.

Deze zomer heeft ze het besluit  genomen om daar wat aan te doen en dat was goed te zien toen we haar in sept.  ontmoeten!

Via E-mail en tel. houden we  contact met haar.

  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>