Verslag 2012

Wat er in 2012 zoal gedaan is.

Met het gezin Szilveszter gaat het niet zoals we gehoopt hadden , lees daar meer over bij de projecten.

Het gezin Bereczki ( Barna ) heeft weer grote zorgen over de gezondheid van het manneke zie projecten.

Met het gezin Szekely gaat het goed , de jongelui gaan naar school in het dorp en in de stad en willen graag een goede opleiding volgen.

Ze komen trouw helpen als we verkoping hebben.

Paula maakt goed gebruik van haar rolstoel traphulp en haar elektrische rolstoel alleen jammer dat ze er niet mee in de universiteit kan komen , men heeft daar geen rekening mee gehouden tijdens de bouw terwijl dit toch een vrij nieuw gebouw is.

Dit jaar zijn we gestart met de hulp aan een gezin met 2 gehandicapte kinderen in de leeftijd van 9 en 5 jaar.

Ze kunnen moeilijk eten tot zich nemen en zijn ook incontinent.

De overheid doet niets voor dit gezin dus geven wij ze nu speciale voeding en incontinentie materiaal , ook dit krijgen wij gratis!!

De ziekenhuizen krijgen het eigenlijk alleen maar moeilijker , toen we in het najaar daar waren , werd bekend gemaakt dat patiënten zelf de meeste medicijnen moeten kopen omdat er in de ziekenhuizen niet genoeg is. Gelukkig konden we dit jaar ook weer vele materialen overhandigen evenals aan de

kindertehuizen. Lees meer daar over bij projecten.

De boeren hebben vorig jaar en ook dit jaar grote problemen gehad door langdurige droogte. Wel konden we weer diverse machines en andere goederen voor ze regelen. Zie projecten.

Ook dit jaar hebben we vanuit ons huis verkoping gehouden van kleding ,schoenen , huishoudelijke artikelen , matrassen , linnengoed , en vele andere spullen.

Honderden mensen konden voor een klein bedrag hun slag slaan.


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>