Nieuwsbrief 3

December 2013

Het maken en plaatsen van huisjes is dit jaar gewoon door  gegaan.

In totaal zijn er nu 10 huisjes geplaatst , waarvan 3 voor  ouderen.

Deze huisjes zijn zonder verdieping omdat er meestal 2  mensen in wonen , ze zijn ook goedkoper uiteraard zo rond de € 3500- geplaatst  en wel.

Altijd weer mooi om te zien hoe blij men is met een stevig  en goed geïsoleerd huisje.

Op dit moment hebben onze werknemers in Roem. kerstvakantie  , in het nieuwe jaar wordt er direct een huisje geplaatst voor een gezin met een  kind van 3 jaar en een baby. Ze wonen nu in iets van takken , plastic en lappen  , toen we in het najaar daar waren was de baby in de nacht nat geregend.

Op de foto’s kunt u zien wat voor onderkomen het is.

In het nieuwe jaar gaan we weer nieuwe huisjes bouwen  zolang de financiën dat toe laten , want we zijn wat dit betreft afhankelijk van  giften.

Op dit moment kunnen we nog 5 huisjes bouwen.

Eigenlijk zijn we op zoek naar iemand die sponsors voor ons  project warm maakt als u iemand weet geef het aan ons door!!!!

Het is een mooi project , onze werknemers hebben vast werk  , en kansarmen krijgen een goed huis , dit geeft een beter zelfbeeld zeker voor  de kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>